Mandalatekenen

In de loop der jaren heb ik veel cursussen gegeven. Deels bekend en in een eigen uniek jasje gestopt, en deels zelf ontwikkeld. Dat laatste blijft voor mij het mooiste, het leukste, en geeft de meeste uitdaging.

De tekencursussen van de afgelopen 20 jaar:

Tekencursus voor kinderen, mandalatekenen voor volwassenen. Basiscursus mandalatekenen, vervolgcursussen Meer mandalatekenen, numerologie en de geboortemandala, verschillende veelzijdige cursussen met de Flower of Life als basis, Taal en Tekenen, verschillende chakracursussen met als onderwerp de Poorten. Allemaal mooie, diepgaande cursussen waarin ik veel van mijn tijd, aandacht en liefde heb gestopt om er elke keer weer een unieke reis van te maken.

 

In 2019 begon ik met mijn speciale opdracht: ‘Spiraalstad’. Anderhalf jaar lang duurde het bouwen van de stad, het maken van alle individuele tekenopdrachten, en een aarde uitleg over het hoe en waarom. In 2020 startten de groepen om halverwege de reis een verplichte stop te maken in verband met covid-19.

En daarom gaan we volgend jaar, 2024, gewoon weer op bezoek in Spiraalstad om, al tekenend en meer, de eigenheid en oneindigheid te vinden en te leren kennen.

‘In Spiraalstad komt alles bij elkaar’.