Cursusprogramma, tweede helft 2016

Het nieuwe cursusprogramma: augustus-december 2016

  • De basis van het mandalatekenen en meer. Maandagavond, 8 lessen. Eenmaal per twee weken. Start 5 september 2016. kosten 145 euro. dat is inclusief alle materialen, koffie,  thee, koek.
  • Mandalacombi: voor de gevorderde mandalatekenaar die ook wel eens buiten de cirkel tekent en schrijft. Maandagavond, 4 lessen, eenmaal per vier weken. Start 12 september. kosten 80 euro. dat is inclusief alle materialen, koffie, thee, koek.
  • Numerologie en de numerologische (geboorte-) mandala. Woensdagmorgen en woensdagavond, 8 lessen, eenmaal per twee weken. Start 7 september. kosten 145 euro. dat is inclusief alle materialen, koffie, thee, koek.

In de maand augustus, op nader te bepalen data:

Korte cursus: ‘Kijken, zien en tekenen. Een avondcursus van 4 lessen van twee uur. Avonden in overleg met de deelnemers.

De Workshop die regelmatig terugkeert omdat het zo verschrikkelijk leuk en onverwacht leerzaam is: ‘Ouder en Kind’. Op een zaterdagmorgen van 9.30 tot 12.30 uur.

Neem vrijblijvend contact op als je geïnteresseerd bent: info@degoudencirkel.com

Op de website staat meer informatie over deze cursussen en workshops.

Extra nieuws: Ben je geïnteresseerd in de Flower of Life, de ervaringen en de werking? In januari 2017 start ik nieuwe cursussen en workshops over dit mooie, veelzijdige onderwerp. Geef het door als je tegen die tijd meer informatie van mij wilt.

Groet, fijne zomertijd,

CorrieIMG_2777