Numerologie en de geboortemandala

DSCN3516

Ik werk graag met de Numerologie, de leer der getallen. Het geeft mij meteen een duidelijk beeld van een bepaalde situatie waarin een persoon terecht is gekomen, of hoe de relatie tussen personen is opgebouwd. Zijn er problemen dan geven de getallen duidelijkheid, en ook de oplossing is snel voorhanden. Ik hou van de getalletjes. Geef me je geboortedatum en je naam en ik kan je vertellen hoe je staat in het leven, wat je kwaliteiten zijn en hoe je die optimaal kunt gebruiken in je leven.

21 jaar geleden raakte ik geïnteresseerd toen ik op een cursus mandalatekenen zat. We zouden de geboortemandala gaan tekenen. Aangezien mijn zusje in verwachting was, wilde ik de geboortemandala van mijn nieuwe neefje of nichtje maken. Op het eind van die cursus kwam dan toch echt de geboortemandala aan bod.
Eerst rekende ik mijn eigen getallen uit, en ik was verbaasd en verwonderd over de uitkomst en de kwaliteiten verbonden aan mijn getallen. Vragen die ik had over mijn eigen leven werden beantwoord door de omschrijving van de getallen. Zo kloppend, zo veel duidelijkheid! Bepaalde vaardigheden waren aangeboren en niet aangeleerd zoals ik zelf dacht, maar ook kreeg ik duidelijkheid over het aangeleerde gedrag waar ik last van had. Mijn voorliefde, mijn interesses, mijn kunde. Ik vond het terug in mijn getallen.
Dus studeerde ik verder op de getallen en de mens, deed een opleiding, en voegde de cursus ‘numerologie in de mandala’ toe aan de tekencursussen. Dat deze cursus is veel meer dan een tekencursus moge duidelijk zijn. Ook bij de cursisten komt er veel duidelijkheid over hun leven van vroeger, nu en later.

Zo ondertussen heb ik heel veel geboortemandala’s getekend. Voor jong en oud. Meestal in kleur, omdat elk getal ook zijn eigen kleur heeft. Mijn laatste geboortemandala was op verzoek in zwartwit. Een pentekening. Met de kracht en de pracht van de persoon waarvoor ik getekend heb. De foto bij dit verhaal is die geboortemandala.
O ja, en de geboortemandala van mijn inmiddels 21jarige nichtje heb ik nog steeds niet getekend.