Numerologiecursus

geboortemandala in wording
geboortemandala in wording
elke getal heeft een eigen kleur, wat zorgt voor verrassingen in kleurcombinaties
elke getal heeft een eigen kleur, wat zorgt voor verrassingen in kleurcombinaties

 

Nog even een laatste nieuws voordat de cursussen gaan starten:

Volgende week dinsdagmorgen 26/8 en woensdagavond 27/8 starten de numerologiecursussen weer.

Weet je waar jouw kwaliteiten vandaan komen? Of het is aangeleerd of dat je het hebt meegekregen bij je geboorte? Waar zou je drang tot presteren, je perfectionisme, je reislust vandaan komen? Doe je je werk met liefde en passie, of kwam het via de opvoeding of je omgeving op je pad? Hoe komt het dat je met de ene persoon heel goed kunt samenwerken terwijl het met de ander een strijd wordt? In je getallen, die je kunt uitrekenen aan de hand van je geboortedatum en je naam, kom je antwoorden tegen en meer informatie dan je voor mogelijk houdt.
De cursus bestaat uit 9 lessen van 2 uur. Eenmaal in de twee weken. Er is nog plaats op beide dagdelen.
Natuurlijk ga je tijdens deze cursus ook weer tekenen. Al tekenend verken je de getallen, vooral die van jezelf, en je maakt je eigen unieke geboortemandala. Kijk voor verdere informatie bij cursusaanbod van dit seizoen. Je kunt je aanmelden via de website.

Weet je eigenlijk dat de Gouden Cirkel een eigen facebookpagina heeft? De link staat op de startpagina. Je bent van harte welkom om de pagina leuk te vinden.

Tot ziens, in het echt bij de cursussen, of op Facebook.

hartegroet  van Corrie