een nieuw tekenseizoen

DSCN2553

Over een paar weken is het alweer zo ver. Dan beginnen de eerste cursussen van het seizoen. Een nieuwe intensieve korte cursus van twee dagdelen: ‘de basis van het mandalatekenen’ voor diegenen die al mandala’s kleuren en tekenen maar de basisvaardigheden missen. De cursusdagdelen zijn op maandagmorgen 25 augustus en vrijdagmorgen 29 augustus. Er zijn nog maar twee plaatsen beschikbaar, dus als je er aan wilt meedoen, meld je dan snel aan. Ook als je al langer mandala’s tekent is het een mooie opfrisser.

In diezelfde week start ook de cursus ‘Numerologie in de mandala’ waarbij je alles leert over de getallen en vooral wat jouw getallen over jou vertellen. Ineens zal je duidelijk worden wat echt van jou is en wat is aangeleerd. Ook wordt duidelijk waarom je op een bepaalde manier op zaken reageert, en hoe het komt dat het met de een wel klikt en met de ander niet. Een boeiende cursus die je veel meer geeft dan je zult denken. Behalve dat je alle getallen en hun kwaliteiten gaat tekenen, maak je ook je eigen unieke geboortemandala aan de hand van jouw getallen die je tijdens de cursus uitrekent. Deze cursus van 9 lessen start op dinsdagmorgen 26 augustus en woensdagavond 27 augustus. In beide groepen zijn nog enkele plaatsen vrij.

Op 8 en 10 september starten de beide Flower of Life deel 2 cursussen. Alleen op de maandagavond is nog een plaats vrij. Een unieke cursus, ontwikkelt vanuit mijn hart, met als uitgangspunt de 19 cirkels van de Flower of Life. Deel 1 bracht meer dan ik verwacht had. Ik ben benieuwd waar en wat deel 2 ons weer zal brengen. Je kunt aan deel 2 meedoen zonder deel 1 te hebben gedaan. Wil je hierover meer informatie dan kan je me mailen. Het mailadres vind je op de website.

De kindercursus ‘Een tekencursus voor jou’ start op dinsdagmiddag 9 september. Er zijn nog een paar plaatsen vrij voor kinderen die graag tekenen en bezig zijn met papier in alle vormen en kleuren.

 

En verder……………………

Voor mij is het nog een paar weken genieten van mooi weer, van de kleurpotloden en een van mijn eigen tekenopdrachten uit Flower of Lifelessen, en van een mooi boek. De weken zijn te kort, de boeken te dik, het tekenpapier te groot, want voor ik het weet is de vrije tijd voorbij. Gelukkig geniet ik van het lesgeven.

Ik zie je weer ergens rond september. Tot dan!

P.S: Voor het geval je je nog niet hebt aangemeld voor een van de cursussen, kijk eens onder de knop ‘cursusaanbod’.