de kleintjes van april

de 'kleintjes van de dag' van de maand april
de ‘kleintjes van de dag’ van de maand april

DSCN3573DSCN3575DSCN3578

in een lijstje
in een lijstje

April is weer achter de rug. Al vanaf september 2014 begin ik elke morgen met een kleine tekening op basis van de Flower of Life. Het werkt als een soort meditatie. Ik pak een velletje papier en het tekengereedschap wat zich aandient. Dat kan een fineliner zijn, een potlood, pen of een viltstift en ik ga tekenen. Soms heb ik al gezien voordat ik ga tekenen wat het waarschijnlijk gaat worden. De pen doet verder het werk. Daarna komt er soms een waterbrush aan te pas, maar ook kleurpotloden of viltstiften, en als finishing touch goud- of zilverinkt of verf. Soms met de vingers, soms met penseel, soms als pennenstreek toegevoegd.
Ik vind het fijn om de dag zo te beginnen.

Wat ik doe met al die tekeningetjes?
Elke dag zet ik het ‘Kleintje van de dag’ op mijn facebookpagina. Soms komt er meteen een berichtje “wil je deze voor mij reserveren”. En ja, dat doe ik dan.

Als de maand is afgelopen maak ik een groepsfoto en doe ik de kleintjes die uitvliegen in een lijstje en stuur ze op. Al met al, met verzendkosten erbij kosten ze, voorlopig, 13 euro. Als je komt kijken en meteen uitzoekt kosten ze 10 euro per stuk. Je bent dan waarschijnlijk wel geneigd er een aantal mee te nemen.
Het zijn namelijk erg leuke en unieke cadeautjes met een positieve energie. Heeft een bepaalde datum een speciale waarde voor je, dan zou je het kleintje van die dag kunnen kiezen. Tenzij een ander je al voor was, er is maar één kleintje van die dag.

Zoek er 1, 2 of 3 uit van de maandfoto, en laat het me weten via het e-mailadres op de website welke je toegestuurd wilt krijgen.

Waar ik verder nog mee bezig ben, kan je over een week (of twee) lezen.

Wanneer je een Facebookaccount hebt kun je de pagina van de gouden cirkel, atelier voor helend tekenen liken.

Tot ziens!