blog of cursussen?

Zo af en toe word ik naar een website of blog gelokt van iemand die ongeveer hetzelfde werk als ik schijnt te doen. En dan zie ik prachtige verhalen en prachtige tekeningen met uitleg en alles er op en eraan. En niet één prachtig verhaal, maar meerdere. Week in week uit.

Hoe doen ze dat toch, vraag ik me af. Ik heb het al druk met het maken van nieuwe lessen, het tekenen van numerologische mandala’s en mijn Flower of Life inzichten. Doe daar dan nog alle cursussen bij en het Reikiwerk, dan heb ik echt geen tijd meer voor een levendig blog.

Maar blijkbaar sommige collegas wel. Ik vind/vond het knap! Totdat ik in de gaten kreeg dat het blog min of meer het werk was. Het tentoonspreiden van je kunnen en er verder niks mee doen dan het laten zien (want echt tijd voor cursussen is er namelijk niet meer).

Toen viel het kwartje! Ik hoef geen levendig blog, geen facebookpagina met elke dag een nieuw verhaal met bijbehorende foto’s, maar ik geef op dit moment graag mijn kennis door in levende lijve tijdens de cursussen die ik geef, en in mindere mate op de facebookpagina van de gouden cirkel.

Natuurlijk kan dat een keer veranderen, maar aangezien ik hou van het papier en de tekenmaterialen en veel minder van de computer, vermoed ik dat mijn kennis en kunde mondeling doorgegeven blijft worden, voorlopig.

Er is een facebookpagina van De Gouden Cirkel, atelier voor helend tekenen. Niet met elke nieuws maar toch wel regelmatig foto’s en nieuws met betrekking tot de cursussen. Je bent daar welkom.

groet,

Corrie .

volgende keer schrijf ik over Jivamani. en de bijbehorende kleine tekeningetjes die ik elke dag maak.