Numerologiecursus

geboortemandala in wording
geboortemandala in wording
elke getal heeft een eigen kleur, wat zorgt voor verrassingen in kleurcombinaties
elke getal heeft een eigen kleur, wat zorgt voor verrassingen in kleurcombinaties

 

Nog even een laatste nieuws voordat de cursussen gaan starten:

Volgende week dinsdagmorgen 26/8 en woensdagavond 27/8 starten de numerologiecursussen weer.

Weet je waar jouw kwaliteiten vandaan komen? Of het is aangeleerd of dat je het hebt meegekregen bij je geboorte? Waar zou je drang tot presteren, je perfectionisme, je reislust vandaan komen? Doe je je werk met liefde en passie, of kwam het via de opvoeding of je omgeving op je pad? Hoe komt het dat je met de ene persoon heel goed kunt samenwerken terwijl het met de ander een strijd wordt? In je getallen, die je kunt uitrekenen aan de hand van je geboortedatum en je naam, kom je antwoorden tegen en meer informatie dan je voor mogelijk houdt.
De cursus bestaat uit 9 lessen van 2 uur. Eenmaal in de twee weken. Er is nog plaats op beide dagdelen.
Natuurlijk ga je tijdens deze cursus ook weer tekenen. Al tekenend verken je de getallen, vooral die van jezelf, en je maakt je eigen unieke geboortemandala. Kijk voor verdere informatie bij cursusaanbod van dit seizoen. Je kunt je aanmelden via de website.

Weet je eigenlijk dat de Gouden Cirkel een eigen facebookpagina heeft? De link staat op de startpagina. Je bent van harte welkom om de pagina leuk te vinden.

Tot ziens, in het echt bij de cursussen, of op Facebook.

hartegroet  van Corrie

een nieuw tekenseizoen

DSCN2553

Over een paar weken is het alweer zo ver. Dan beginnen de eerste cursussen van het seizoen. Een nieuwe intensieve korte cursus van twee dagdelen: ‘de basis van het mandalatekenen’ voor diegenen die al mandala’s kleuren en tekenen maar de basisvaardigheden missen. De cursusdagdelen zijn op maandagmorgen 25 augustus en vrijdagmorgen 29 augustus. Er zijn nog maar twee plaatsen beschikbaar, dus als je er aan wilt meedoen, meld je dan snel aan. Ook als je al langer mandala’s tekent is het een mooie opfrisser.

In diezelfde week start ook de cursus ‘Numerologie in de mandala’ waarbij je alles leert over de getallen en vooral wat jouw getallen over jou vertellen. Ineens zal je duidelijk worden wat echt van jou is en wat is aangeleerd. Ook wordt duidelijk waarom je op een bepaalde manier op zaken reageert, en hoe het komt dat het met de een wel klikt en met de ander niet. Een boeiende cursus die je veel meer geeft dan je zult denken. Behalve dat je alle getallen en hun kwaliteiten gaat tekenen, maak je ook je eigen unieke geboortemandala aan de hand van jouw getallen die je tijdens de cursus uitrekent. Deze cursus van 9 lessen start op dinsdagmorgen 26 augustus en woensdagavond 27 augustus. In beide groepen zijn nog enkele plaatsen vrij.

Op 8 en 10 september starten de beide Flower of Life deel 2 cursussen. Alleen op de maandagavond is nog een plaats vrij. Een unieke cursus, ontwikkelt vanuit mijn hart, met als uitgangspunt de 19 cirkels van de Flower of Life. Deel 1 bracht meer dan ik verwacht had. Ik ben benieuwd waar en wat deel 2 ons weer zal brengen. Je kunt aan deel 2 meedoen zonder deel 1 te hebben gedaan. Wil je hierover meer informatie dan kan je me mailen. Het mailadres vind je op de website.

De kindercursus ‘Een tekencursus voor jou’ start op dinsdagmiddag 9 september. Er zijn nog een paar plaatsen vrij voor kinderen die graag tekenen en bezig zijn met papier in alle vormen en kleuren.

 

En verder……………………

Voor mij is het nog een paar weken genieten van mooi weer, van de kleurpotloden en een van mijn eigen tekenopdrachten uit Flower of Lifelessen, en van een mooi boek. De weken zijn te kort, de boeken te dik, het tekenpapier te groot, want voor ik het weet is de vrije tijd voorbij. Gelukkig geniet ik van het lesgeven.

Ik zie je weer ergens rond september. Tot dan!

P.S: Voor het geval je je nog niet hebt aangemeld voor een van de cursussen, kijk eens onder de knop ‘cursusaanbod’.